zaterdag 2 juli 2011

Games van nu

Lego Harry Potter

Lego Harry Potter  dit spel is binne kort verkrijgbaar op de DS, de PSP, Playstatoin 3.

Herontdek de wereld van Harry Potter maar nu in Lego versie. De magie en avonturen komen tot leven maar nu met Lego bouwstenen. Je speelt met Harry Potter, Ron, Hermelien, of één van de andere honderden personges die rondlopen rond Zweinstein. Deze game vertelt het verhaal van de eerste vier films. Je deleeft al deze avonturen met de unieke Lego-game.

 

Gummy Bears Minigolf

Gummy Bears Minigolf

In deze game voor de wii zal je op een gekke manier midget golfen namelijk in de huis van een beer.
En dan niet zomaar een beer maar een beer zoals je in van die snoepzakjes vind. Dit is op een hele kindvriendelijke manier gedaan. Het spel is verder niet zo heel veel anders dan andere minigolf games.
Het is wel heel grappig om die beren zien te bewegen. Verder zijn het mooi gemaakte levels.

Deze game is al uitgekomen.

Crazy Taxi 3

Crazy Taxi 3 is het nieuwe, derde spel uit de Crazy Taxi serie ontwikkeld door Sega. Het is een vervolg op Crazy Taxi 2 en het nieuwe spel is verbeterd in de spelvorm en besturingsvorm, het is een spel waarin jij taxichauffeur bent en je iedereen zo snel mogelijk bij de afgesproken plek moet brengen door alle verkeersborden te negeren en heel veel boetes te krijgen(onbedoeld).

Assassin's Creed Brotherhood

Assassin's Creed Brotherhood is verkrijgbaar op de PlayStatoin 3, XBOX 360 en de PC.

Assassin's Creed Brotherhood is een vervolg op het vorige spel Assassin Creed II. Het spel speelt zich weer af in Italië. In Assassin's Creed Brotherhood moet je het tegen de Tempeliers in Italië vechten. Zorg dat je de Tempeliers wegdrijft uit de hoofdstad van Italië. Je moet nu leiden in over een groep Assassins. Door alleen samen te werken met je Assassins kan je de hebzuchtige Tempeliers verslaan.


 

Gran Tursimo 5

Gran Turismo 5 is al veel keer uitgesteld maar komt er nu toch echt aan!!! Het is een racespel dat als de verwachtingen zich waarmaken het beste racespel ooit moet worden. Toch zitten er minpuntjes aan dat je lang moest wachten omdat hij erg vaak is uitgesteld, toch kan de game dat nog goedmaken, ik ben blij dat hij eindelijk bijna uit is. Ik kan niet wachten, jij ook niet??!!!!

Deadliest Catch: Sea of chaos

Deadliest Catch

Deadliest Catch: Sea

Je kent het programma op Discovery chanell wel. Deadliest Catch dit is een programma waarin vissers onder extreme omstandig heden vissen.Nu is er ook een spel.Dat is de game waarin je kapitein bent van een vissers schip plekken op moet zoeken om je fuiken uit te gooien. In de game moet je niet alleen vissen maar ook je schip repareren en ijs weghalen. als je terug in de haven bent is de vangs bekend en krijg je de verkoop waarde. Ze zullen de vangst vergelijken met die van echte kapiteins. Gek genoeg is er ook een multiplayer waar je rivalen van elkaar bent.

007 Bloodstone

007 Bloodstone is een game dat over James Bond en je kan als je download met zijn zestienen tegen elkaar!! Iedereen kent wel een film van onze geheimzinnige geheim agent James Bond maar nu heeft hij ook zijn eigen game! Het is een spel waar je zelf in de huid van de geheim agent van nu speelt en bestuurd.

Traval in time

Raving Rabbids: Travel in Time

De gekke konijnen van de maker Michel Ancel zijn weer terug in het nieuwe deel van Raving Rabbits.Het is de bedoeling van dit spel dat je de levels voltooit met een aantal vreemde konijnen. Dit keer zitten ze op een ouderwetse manier in hun kostuum. He tis de bedoeling in dit spel dat je op een hilarische manier achter je spelcomuter zit. En dat is ook wel goed gelukt deze keer. Het jammere is deze keer wel dat het aantal minigames goed is ingekort. Maar verder is en blijft het een topspel!

Deze game komt uit 21 november!


Michael Jackson Experience

Michael Jackson Experience is een spel dat voor op de Playstatoin 3, de PSP, deWii,
de XBOX 360 en de Nintendo DS.

In het spel Michael Jackson Experiencetreedt je in de voetsporen van de king of pop!!! Dans net zoals Michael Jackson en geef dan iedereen het nakijken. Speel de spelletjes op wel 30 verschillende plekken die zijn geinspireerd op zijn popualaire videoclips en legendarische concerten. Nodig iedereen uit om met zijn viere te dansen op de dansvloer.

Apache: Air Assault

Apache: Air Assault


Apache: Air Assault wordt momenteel ontwikkeld door het Russische Gaijin Entertainment. In Apache: Air Assault zullen spelers als helikopterpiloot terroristische aanvallen moeten zien te voorkomen.
Er zullen in totaal zestien missies te spelen zijn die ieder uit meerdere levels zijn opgebouwd. Hierbij gaan we  langs de kust van Afrika, het berglandschap van het Midden-Oosten en de jungles van Amerika. 
het is een redelijk geweldadige game maar ja... dat hoort er ook bij !

Mario vs. Donkey Kong: Mini-Land Mayhem

De review van .... Mario vs. Donkey Kong: Mini-Land Mayhem


Mini-Land Mayhem is het nieuwste deel in de Mario vs. Donkey Kong serie voor de Nintendo DS. Deze serie combineert de gameplay van de 1ste Donkey Kong game die ooit is gemaakt en mixt deze met puzzels. Dit is zo succesvol geweest dat er dus al een 2e deel op de markt is, waarvan nu een nieuwe deel verschijnt op de Nintendo DS.

Mini-Land Mayhem is een puzzelgame. Het doel is om in elk level je speelfiguur naar een bepaald punt te brengen. De levels zijn gevuld met afgronden en meerdere etages en is debedoeling om bruggen te bouwen om zo je speelfiguur veilig naar de uitgang te leiden. Je hebt per level maar een aantal blokjes tot je beschikking en je kunt dus niet oneindig bruggen maken. Wel kun je bruggen die je gemaakt hebt ook weer afbreken en krijg je zo weer bouwstenen terug om ergens anders een brug te maken. Dit heb je vaak nodig, want hoe langer je brug is, hoe meer brug stukjes je nodig hebt. Het nadeel van de game is dat hij zo ouderwets oogt. Alleen dit maakt hem juist zo su6vol.

De game komt uit op 15 november.
Need for Speed Hot Pursuit

Need for Speed Hot Pursuit is voor op de Playstatoin 3, de XBOX 360, de Wii en de PC

Need for Speed Hot Pursuit is een nieuwe versie van Need For Speed. In deze nieuwe versie kan je ook de politie worden en de andere racers arresteren.
Er zijn nu ook weer andere werelden waardoor je met ook weer nieuwere auto's doorheen kan scheuren. Maar zorg datje je hoofd koel houd net zoals de motor.

Little Big Planet

Little Big Planet is een spel waar je de hele wereld ziet en zelf je weg moet banen door allerlei levels en games om een hoger prestatiegehalte te krijgen. De hele wereld is erin nagemaakt en erg leuke animaties in toegevoegd. Het gaat om een poppetje gemaakt van wol en watten die de wereld gaat veroveren. Little Big Planet is een heel erg apart spel door zijn aparte manier van hoe je hem moet spelen. In vele recencensies is Little Big Planet onderschat maar het spel is echt een klasse apart.
LittleBigPlanet 2Football Manager 2011

Football manager 2011 is een voetbalspel met een andere nadruk dan Fifa, Fifa legt de nadruk op het spelen van de wedstrijd, terwijl Football manager 2011 de nadruk legt op het coachen van het team en het goed zetten van de tactiek. Als je een liefhebber van het spel voetbal bent is dit spel echt een aanrader en ook zonder echte liefde voor voetbal is het een erg meeslepend spel.

             


Red Dead Redemption Undead Nightmare

Red Dead Redemption Undead Nightmare is een spelletje dat ongeveer in december wordt verwacht op de playstation 3 en de XBOX 360.. Het is een vervolg op een ander deel Red Dead Redemption.

Als de voormalige outlaw John Marston wakker wordt op zijn boerderij, is de wereld gruwelijk veranderd is. Hordes afschuwelijke ondoden hebben 's nachts de stadjes en dorpen van het wilde westen aangevallen. In een wanhopige poging zijngezin te redden, reist Marston door een verwoeste en chaotische wereld. Hij moet al zijn vaardigheden inzetten om te overleven.

Fifa 11

Fifa 11 is het nieuwe, verbeterde Fifa spel dat Fifa 10 opvolgt met een beter besturingssysteem en een uitgebreid transferpakket. Het spel dat in september is uitgekomen is een spel in de serie Fifa spellen die de Fifa(Fédération Internationale de Football Association) elk jaar op de markt brengt met nieuwe dingen er op en er aan. Het nieuwste van het nieuwste is dat je je eigen clubliederen kunt maken en dat elke speler op het veld zich onderscheidt in zijn kwaliteiten. Je ziet op de plaatjes ook de beeldscherpte van het spel.              

Call of Duty Black Ops

Eindelijk de game waar heel lang op gewacht hebben. Hebben jullie al veel lol gehad met Call of Duty Modern Warfare 2 dan moet je deze game absoluut spelen. Call of Duty Black Ops hij komt uit op 9 november. Hij heeft net als Bij Call of Duty Modern Warfare 2(die we ook helemaal geweldig vonden) een nacht opening . Vele hebben hem al gereseveerd bij de bart Smit kreeg je een T-shirt ,bij Inter Toys kreeg je een Head Set , je kan je ook aboneren op het Black Ops magazine. Het Leuke van deze game is dat hij ook op de wii goed te spelen is. je kunt bij deze ook de SR-71 Blackbird gebruiken.De multiplayer schijnt van de ze game zoals gewoonlijk weer helemaal perfect te zijn. We hopen u de volgende keer weer goed informatie te kunnen geven. veel suc6 verder en veel game plezier!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten